Кой си ти?

Знаеш ли кой си ти? Често представата ни за самите нас е продиктувана от събития, които са се случили в живота ни, нашата идентичност в по – голямата си част зависи от това как другите ни възприемат, събуждаме се всяка сутрин и живеем в реакция от това какво другите мислят за нас, нямаме истински ценности и позволяваме други да ги определят. Живеем като в сън. Малцина от нас съзнават истинската си същност.  Ние сме божествени създания и имаме пълната власт да изградим себе си такива каквито искаме. Това е основата на успеха- да осъзнаеш ясно, че всичко зависи от теб самия без значение какво мислят другите. Защото ако ние не моделираме сами нашата същност и нашия характер, хората около нас  ще го правят. А те ще проектират върху нас техните собствени цели.

Нашата истинска идентичност често е скрита от нас и не я виждаме. Тя е като луната нощем – понякога е скрита от облаци, но ние знаем, че е там. Често пречките пред нас ни карат да забравим кои сме. Мислим, че сме обречени  , че не можем да променим нищо. Няма по – голяма заблуда от това. Истинските  възможности пред нас често са прикрити под формата на ситуации, които изглеждат невъзможни. Ние се отказваме, когато сме само на крачка от успеха.  Позволяваме на пречките пред нас да ни спрат, без да осъзнаваме, че те само ни правят по – силни. Всеки успял човек би казал същото. Историята е пълна с примери.

Зависимостта от мнението на другите ни кара да губим увереност в себе си, кара ни непрекъснато да се опитваме да се впишем в средата в която сме, да търсим одобрение от другите и ни прави безлични. Хората често мислят това, което мисли  групата, в която се намират, а групата може да бъде управлявана и манипулирана. Хората, които са неуверени в себе си инстинктивно търсят някой друг, който да определя правилата в живота им, търсят лидер.

Бъди по –  различен от другите! Бъди лидер в живота си! Този сайт цели да възвърне увереността, която си изгубил, да те накара да повярваш в себе си и да промениш живота си. Всяка от следващите ми статии ще има за цел  се концентрира подробно върху неправилното мислене, което ти пречи да постигнеш целите си и ще ти даде основите за успех. Това са истини, които са общоизвестни и които много често пренебрегваме.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: